Информация

Гостилница Бъчвата се намира в централната част на град Елхово, в непосредствена близост до храм „Св. Димитрий Солунски“. Заведението предлага всеки ден ново обедно меню, вкусни мезета приготвени на жар, разнообразие от предястия, основни ястия, пици, пърленки, десерти приготвени от готвачите на заведението.

В гостилница „Бъчвата“ всички клиенти имат възможността да отдъхнат от забързаното ежедневие и да се позабавляват в уютна и различна обстановка, която няма аналог в град Елхово. Заведението е отворено за посетители от 12:00 до 01:00 часа (без неделя), като посетителите имат възможност да прекарат незабравими мигове на фона на тиха и приятна музика, а изключение ще правят само организираните семейни тържества.

Гостилница „Бъчвата” разполага с 60 места, разпределени на три нива. За удобството и комфорта на всички гости се грижи добре подготвен и опитен персонал. Гостилница „Бъчвата” разполага със свободен безжичен Интернет достъп.

През топлите дни в годината заведението разполага с уютната лятна градина 60 места. Работното време на кухнята в Гостилница „Бъчвата” е от 12:00 до 23:00 часа.

За резервации и запитвания, може да се използвате телефони: 0478/814 07 и 0879968421